De moderne aanpak om bedrijfsvastgoed te verhuren of te verkopen

U verzorgt zelf de bezichtigingen, wij regelen de rest. Van de online vindbaarheid tot en met de juridische afhandeling. Hoeveel werkzaamheden wij u uit handen nemen, bepaalt u zelf.

De moderne aanpak om bedrijfsvastgoed te verhuren of te verkopen

U verzorgt zelf de bezichtigingen, wij regelen de rest. Van de online vindbaarheid tot en met de juridische afhandeling. Hoeveel werkzaamheden wij u uit handen nemen, bepaalt u zelf.

De moderne aanpak om bedrijfsvastgoed te verhuren of te verkopen

U verzorgt zelf de bezichtigingen, wij regelen de rest. Van de online vindbaarheid tot en met de juridische afhandeling. Hoeveel werkzaamheden wij u uit handen nemen, bepaalt u zelf.

Bedrijfs onroerend goed

Uw vastgoed, welke bestemd is voor het doen van zaken, te huur aanbieden? Het maakt voor wat ons betreft helemaal niet uit om wat voor soort bedrijfsonroerend goed, kort gezegd BOG., het gaat. Geen enkel type zakelijk onroerend goed is ons te gek om succesvol te verhuren. En dat ook zonder daar al te veel tijd voor nodig te hebben. Immers tijd is geld en een ieder weet dat hoe langer uw bedrijfsonroerend goed leegstaat, hoe meer het kost. Omdat u te maken heeft met de meest creatieve NVM-bedrijfsmakelaars van Nederland, ontvangt u van ons een feilloos plan voor het gezamenlijk verhuren van uw bedrijfsonroerend goed in Nederland. U als vastgoedeigenaar maakt deel uit van dit plan in een actieve rol. Het is daarom dat wij van Online Bedrijfsmakelaar u het zeldzaam voorkomend tarief van € 995,- exclusief BTW bieden. U betaalt éénmalig en niet nutteloos. Gedestilleerd uit een groeiend aantal klanten en onze lidmaatschappen bij VastgoedCert en NVM Business zijn twee heel belangrijke gegeven namelijk absolute betrouwbaarheid en kwaliteit.

Regisseur van formaat

Ons verhuurplan is zodanig opgesteld dat het de juiste persoon aangeeft die aan de leiding van het verhuurproces zit. Deze persoon weet namelijk heel veel over het te verhuren bedrijfsonroerend goed. Het is ook deze zelfde persoon die precies weet hoe het gesteld is met uw financiën. Tenslotte is het ook deze persoon voor wie het verhuren van uw bedrijfsonroerend goed de meeste voordelen heeft. Deze speciale persoon? Dat bent u zelf, de vastgoed eigenaar! U bespaart dus op:

  • onnodige makelaarskosten;
  • forse courtage;
  • tijd;
  • het uit te voeren werk;
  • eenmalige kosten.

We houden u met het bovenstaand lijstje enkele voordelen voor. Het deel van het werk dat u als vastgoedeigenaar uitvoert, betreft de bezichtigingen en onderhandelingen. Vanzelfsprekend niet zonder onze steun. En de rest is voor onze rekening. Zo zijn wij ervan verzekerd dat een ieder doet waar hij of zij goed in is. De keuze ligt uiteraard nog steeds bij u. En u bent helemaal vrij om ervoor te kiezen uw bedrijfsonroerend goed alleen te verhuren. U voert al het werk zelf uit. U heeft dan helemaal geen kosten. Wat wel zo is, is het feit dat uw bedrijfsonroerend goed veel minder goed vindbaar zal zijn op de gratis aanbodsites. U bereikt dus niet die groep die u op het oog had. Betekent dus dat het ook langer zal duren voordat u uw eigendom kunt verhuren. Het gaat dus langer leegstaan. En daarop zit geen enkele vastgoedeigenaar te wachten. Verhuur onroerend goed dus samen, snel en succesvol met Online Bedrijfsmakelaar.

Het ideaal verhuurplan

Het plan initiëren wij met een simpel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Gaat u verder met ons? Dan volgt er een objectopname van uw bedrijfsonroerend goed en ontvangt u tevens verhuuradvies van een van onze bedrijfsmakelaars. Het blijft niet alleen bij advies. U krijgt alle benodigde makelaarstools tot uw beschikking om uw bedrijfsonroerend goed te verhuren. Daarna vervaardigen wij een professionele objectpresentatie van uw bedrijfsonroerend goed en plaatsen dit op Nederlands grootste aanbodsites zoals Funda in business, Bedrijfspand.com en iLocate. Met deze unieke presentatie bereikt u meer dan 95% van de huurders die u wilt bereiken. U draagt zorg voor de onderhandelingen en bezichtigingen met de toekomstige huurders. U ziet dan onmiddellijk met wie u te maken heeft en dus wie u het meest geschikt acht voor uw bedrijfsonroerend goed. Over de professionele begeleiding vanuit onze kant hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken. Deze ontvangt u onverkort vanaf het begin tot aan het eind van het proces daar waar u het nodig heeft. Tenslotte ontvangt u een huurovereenkomst met variabelen en toelichting. Onze assistentie blijft tot uw beschikking bij het invullen hiervan.

Legio diensten, geringe prijs

Deze zes simpele stappen zijn inclusief een groep aan diensten van ons. Deze diensten beslaan onder meer ons advies omtrent de verhuurprijs & verhuurstrategie voor uw bedrijfsonroerend goed in Nederland. Verder ontvangt u een professionele brochure en een te Huur V- bord met poster inclusief uw telefoonnummer. Verder zorgen wij ook nog voor bemiddeling bij contactaanvragen, onderhandelingsbegeleiding, een model huurovereenkomst met toelichting, bespreking van de huurovereenkomst, een opleveringsformulier en ook verhuurd stickers. Het prettige van dit alles is dat u nog altijd slechts 1(één) keer, het onveranderlijke tarief betaald. Het bewijs hiervan ziet u op Funda in business aan de cijfers aan ons gegeven door vastgoedeigenaars die u voor zijn geweest. Nergens redelijker! Kiest u voor een standaard bedrijfsmakelaars? Dan verliest u zeker duizenden euro’s aan hoge courtage kosten. Deze bedragen bij verhuur gemiddeld 15% van de jaarhuur. Verhuur onroerend goed professioneel in zijn geheel en tegen een aannemelijke prijs.

Een klasse apart

Afgezien van ons regulier plan hebben wij nog meer in petto. Wij geven de vastgoedeigenaar een keus erbij. Een toegevoegde set aan promotie mogelijkheden om nog meer kracht bij de reguliere stappen te zetten. Hierdoor versnellen en vergroten wij de kans op het verhuren van uw bedrijfs onroerend goed nog meer. Een van zulke stappen is een verscherping van de objectpresentatie van uw bedrijfs onroerend goed met professionele foto’s, hoogte foto’s en 360° foto’s. Een andere is een 3D-visualisatie waarmee de geïnteresseerden alvast kunnen zien hoe uw bedrijfs onroerend goed te gebruiken is. Middels goede interactieve plattegronden krijgt uw doelgroep meer inzicht. Een plus want het beïnvloed de zoekresultaten van uw bedrijfs onroerend goed op Funda in business. Tevens zetten wij een Adwords campagne op in Google. Deze zorgt ervoor dat uw bedrijfs onroerend goed als eerst op de zoekresultaten verschijnt. Uw bedrijfs onroerend goed geniet extra promotie middels een Social Media Campagne. Zo versterken wij de bereikbaarheid van uw zakelijk onroerend goed naar de doelgroep toe.

Meer weten? Download dan onze gratis informatiebrochure en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor u.

Download Gratis Informatiepakket