Vacature: Assistent vastgoedadviseur / secretarieel medewerker (M/V) (fulltime)

Ben jij een leergierige alleskunner? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als assistent vastgoedadviseur / secretarieel medewerker ondersteun je onze vastgoedadviseurs en bedrijfsmakelaars met hun werkzaamheden en ben je verantwoordelijk voor de presentaties van de bedrijfspanden uit onze portefeuille.

Je komt terecht in een jong team waar ambitie het sleutelwoord is. Iedereen werkt gedreven aan het succes van onze opdrachtgevers, maar ook natuurlijk aan onze eigen groei. Wij bieden uitdagende opdrachten, een professionele werkomgeving, een marktconforme vergoeding en veel doorgroei mogelijkheden.

Jouw werkzaamheden

Als assistent vastgoedadviseur / secretarieel medewerker bestaan je werkzaamheden vooral uit de schriftelijke en mondelinge communicatie zoals correspondentie per mail en telefoneren. Je bent het eerste aanspreekpunt bij de telefoon. Verder ben je verantwoordelijk voor het aanleveren van brochures. Hier komt het maken van aanbiedingsteksten bij kijken en het bewerken van de gemaakte foto’s tijdens de afspraak. Zodra de beheerder van een object goedkeuring geeft op de objectbrochure, ga je het object aanmelden.

Ook ben je verantwoordelijk voor de relaties tevreden te houden. Dit doe je door middel van de relaties zo goed mogelijk te helpen met het verkopen of verhuren van hun object.

Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de commerciële marketing van de Online Bedrijfsmakelaar. Je werkzaamheden voor deze functie bestaan uit het maken van een content planning, het schrijven, redigeren en posten van blogs en het beheren van de Social Media kanalen.

Functie-eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met de volgende capaciteiten/opleidingen:

  • Commerciële of secretariële opleiding op minimaal MBO niveau;
  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je hebt een klantvriendelijke en een proactieve instelling;
  • Je bent accuraat, flexibel, resultaatgericht en een echte doorzetter;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden op schrift en aan de telefoon;
  • Je beschikt over goede commerciële vaardigheden;
  • Je hebt ervaring met het schrijven van pakkende teksten, dit is een pré;

Wie zijn wij?

De Online Bedrijfsmakelaar is één van de snelst groeiende bedrijfsmakelaars in Nederland. In 2014 hebben wij een nieuw creatief concept geïntroduceerd op de zakelijke vastgoedmarkt waarbij vastgoedeigenaren zelf hun bedrijfspand kunnen verhuren of verkopen op alle grootte aanbodsites met volledige ondersteuning van een professionele bedrijfsmakelaar.

Sinds onze oprichting zijn wij hard gegroeid en zijn inmiddels de grootste bedrijfsmakelaar op Funda in Business. Ons doel is om ook de komende jaren het concept verder door te ontwikkelen en onze portefeuille flink verder te laten groeien .

Herken jij je in het profiel van deze vacature? Mail dan je CV met een kort en krachtige motivatie naar jochem@onlinebedrijfsmakelaar.nl

Mochten er vragen zijn met betrekking tot de procedure of inhoud van de functie, dan kun je contact opnemen met ons kantoor: 085 – 020 10 28