Omschrijving

Midden in het centrum van Amsterdam vindt u dit charmante en typische Amsterdamse pand. De Korsjespoortsteeg is gelegen in een autovrije opnieuw ingerichte straat tussen de Herengracht en Singel, geen auto die hier de rust verstoort. Een oase van rust te midden van de bruisende binnenstad! Deze leuke bruisende buurt kenmerkt zich als een dorpje, zo is er een buurtkrant en zijn er buurtborrels. De sfeervolle kantoor-/winkelruimte is gelegen in de plint van een écht Amsterdams rijksmonumentaal pand in 1 van de leukste straatjes van de Jordaan!

De monumentale voorgevel en de vele ramen rondom, doordat het een hoekpand betreft, zorgen voor een prettige lichte ruimte. In het pand bevindt zich reeds een pantry, toiletruimte, vloer en radiator-ombouw en kast. De bestemming staat gebruik van de ruimte als winkel (met inbegrip van mengformule), galerie, kantoor en voorzieningen ten behoeve van consumentverzorgende dienstverlening toe, waarmee deze voor vele vormen van gebruik geschikt is.

De gezellige Jordaan met haar vele cafes en restaurantjes zijn op steenworp afstand. Op de Haarlemmerdijk, de Haarlemmermeerstraat en de Heerenstraat zijn allerlei leuke winkels te vinden. Diverse openbaar vervoer voorzieningen zijn dichtbij. Zo is het Centraal Station op nog geen 10 minuten loopafstand.
Kortom : Hier is het werken in de Amsterdamse binnenstad in optima forma !

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoor- winkelruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Korsjespoortsteeg 14A in Amsterdam aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

De Jordaan staat bekend om zijn gezellige Amsterdamse sfeer. Het is heerlijk om hier rond te lopen door de smalle straatjes, over de grachten, langs nieuwe restaurantjes en authentieke cafés. In deze wijk vind je een mix van artiesten, studenten, jonge ondernemers, maar ook de échte Amsterdammers. Als je in de Jordaan bent zijn er een aantal hotspots die je absoluut niet mag missen! De meest hippe en gezellige straten zijn de Westerstraat, de Tweede Anjeliersdwarsstraat, de Tweede Tuinstraat en de Tweede Egelantiersdwarsstraat. Hier vind je restaurants uit haast iedere keuken, goede take-out winkels, mooie conceptstores en ouderwets Amsterdamse cafés.

Type: Bedrijfsruimte Kantoorruimte Winkelruimte
Huur / koop: Te huur
Huurprijs (Excl. BTW) : € 1.475,- excl. BTW per maand
Service kosten: n.v.t.
Oppervlakte VVO: 43 m2
Beschikbaar vanaf: Direct
Looptijd contract: In overleg
Bestemming: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl
Zekerheidsinstelling: Een bankgarantie of waarborgsom (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten)
Indexering: Jaarlijks conform ROZ

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantoor- winkelruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Korsjespoortsteeg 14A in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Beschikbaar

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.475,- per maand
Betaling
per maand
Type aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdfunctie
kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
winkelruimte
Soort bouw
bestaande bouw

Oppervlakten

Kantoorruimte opp.
43 m2

Algemeen

Frontbreedte
410 cm
Verdiepingen voor kantoorruimte
1
Verdiepingen voor winkelruimte
1

Reageer


Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


BOG object

Uw naam*

Uw E-mail*

Uw telefoonnummer*

Uw Bericht*

Zakelijke Hypotheek / Vastgoedfinanciering regelen? Onder deze knop meer dan 60 financieringspartijen. Vind snel uit welke partij u het het beste aanbod doet.

Onze partner Credion zorgt jaarlijks voor de realisatie van vele honderden vastgoedfinancieringen en hypotheken bij ruim 60 financieringspartijen vanuit meer dan 40 lokale vestigingen. Credion maakt na een korte kosteloze inventarisatie samen met u een 100% sluitende financieringsaanvraag en zorgt dat uw hypotheek / vastgoedfinanciering zo snel en scherp mogelijk wordt gerealiseerd.


Ja, ik ontvang graag een financieringsadvies van Credion* Verplicht veldLocatie

Streetview

Reageer direct

* Verplicht veld

Door het formulier in te vullen gaat u akkoord met ons privacybeleid

Download brochure

* Verplicht veld

Liever persoonlijk contact?

Roy Daris

Vastgoedadviseur

roy-daris-img

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tot 17:00

Bedrijfspanden in de buurt

kantoorruimte

Korsjespoortsteeg 13A

1015 AP Amsterdam

€ 2.300,- per maand

73 m2

Geen info

Bekijk dit pand

kantoorruimte

Warmoesstraat 151 1e achter

1012 JC Amsterdam

€ 792,- per maand

24 m2

Geen info

Bekijk dit pand

kantoorruimte

Warmoesstraat 149-151, 3e

1012 JC Amsterdam

€ 4.720,- per maand

205 m2

Geen info

Bekijk dit pand

kantoorruimte

Warmoesstraat 153 2e achter

1012 JC Amsterdam

€ 760,- per maand

35 m2

Geen info

Bekijk dit pand