Omschrijving

Binnenkort beschikbaar, een riante bedrijfsruimte met Horeca-bestemming (horeca 1,3 en 4)! De Spaarndammerbuurt kenmerkt zicht door de mooie monumentale panden en groene verzorgde hofjes, het is een populaire buurt die beschikt over een aantrekkelijke mix van wonen, restaurants, winkels en dagelijkse voorzieningen met op loopafstand het Westerpark en de Haarlemmerbuurt. De afstand tot Amsterdam CS is slechts 2 km en met de pont bereikt u binnen enkele minuten het NDSM werf in Amsterdam-Noord. Om de hoek bevindt zich de Amsterdamse Houthavens, een gebied volop in ontwikkeling waar een creatieve oase ontstaat met diverse vooruitstrevende organisaties en een zeer divers woonpubliek. Een dynamische omgeving waar wonen en werken samenkomt.

Huurprijs:
€ 300,- per m2 per jaar.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de horecaruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Spaarndammerstraat 93 WK in Amsterdam aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Bereikbaarheid:
Goed bereikbaar met de auto, vanaf ringweg A10 kunt u de afslag S103 en S116 nemen. Diverse tramlijnen stoppen vlakbij. Er is voldoende (betaalde) parkeermogelijkheid voor de deur.

Verdeling oppervlakte:
Begane grond circa 153 m2 verdeeld in diverse ruimten. Wanden kunnen in overleg verwijderd/verplaatst.

Opleveringsniveau:
In overleg. Aanwezig zijn diverse voorzieningen die al dan niet door vorige huurder kunnen worden achtergelaten. Verhuurder is bereidt enige aanpassingen te doen aan het casco t.b.v. bijvoorbeeld daglichttoetreding in de vorm van een patio of lichtstraten.

Huurovereenkomst:
Conform meest recent model ROZ-huurovereenkomst en algemene voorwaarden.

De Spaarndammerbuurt is de laatste decennia uitgegroeid tot een gezellige buurt waar steeds meer leuke hotspots te vinden zijn: van ontbijt tot lunch en van diner tot een borrel. De multiculturele maaltijden die je hier in de buurt ’s avonds kunt afhalen, kun je heerlijk oppeuzelen in het Westerpark, dat grenst aan de Spaarndammerbuurt. In dit park kun je heerlijk vertoeven en met de Westergasfabriek – een cultuurwalhalla waar beurzen, festivals en popconcerten plaatsvinden – verveel je je nooit! De kleine wijk ligt bovendien aan het IJ, net als het Stenen Hoofd waar je regelmatig feestjes en festivals hebt, zoals het openluchtfilmfestival. (bron: www.yourlittleblackbook.nl)

Type: Horeca
Huur / koop: Te huur
Huurprijs (Excl. BTW) : € 3.825,-
Service kosten: n.v.t.
Oppervlakte VVO: 153 m2
Beschikbaar vanaf: April 2020
Looptijd contract: 5 + 5 jaar
Bestemming: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl
Zekerheidsinstelling: Een bankgarantie of waarborgsom (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten)
Indexering: Jaarlijks conform ROZ

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de horecaruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Spaarndammerstraat 93 WK in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het horecapand inplannen.

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Beschikbaar

Overdracht

Vraagprijs
€ 3.825,- per maand
Betaling
per maand
Type aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdfunctie
horeca
Soort bouw
bestaande bouw

Reageer


Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


BOG object

Uw naam*

Uw E-mail*

Uw telefoonnummer*

Uw Bericht*

Zakelijke Hypotheek / Vastgoedfinanciering regelen? Onder deze knop meer dan 60 financieringspartijen. Vind snel uit welke partij u het het beste aanbod doet.

Onze partner Credion zorgt jaarlijks voor de realisatie van vele honderden vastgoedfinancieringen en hypotheken bij ruim 60 financieringspartijen vanuit meer dan 40 lokale vestigingen. Credion maakt na een korte kosteloze inventarisatie samen met u een 100% sluitende financieringsaanvraag en zorgt dat uw hypotheek / vastgoedfinanciering zo snel en scherp mogelijk wordt gerealiseerd.


Ja, ik ontvang graag een financieringsadvies van Credion* Verplicht veldLocatie

Streetview

Reageer direct

* Verplicht veld

Door het formulier in te vullen gaat u akkoord met ons privacybeleid

Download brochure

* Verplicht veld

Liever persoonlijk contact?

Roy Daris

Vastgoedadviseur

roy-daris-img

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tot 17:00

Bedrijfspanden in de buurt

kantoorruimte

Korsjespoortsteeg 14A

1015 AR Amsterdam

€ 1.475,- per maand

43 m2

Geen info

Bekijk dit pand

kantoorruimte

Korsjespoortsteeg 13A

1015 AP Amsterdam

€ 2.300,- per maand

73 m2

Geen info

Bekijk dit pand

bedrijfsruimte

Melkdistelstraat 94

1031 JX Amsterdam

€ 275,- per m2 p.j

140 m2

Geen info

Bekijk dit pand

kantoorruimte

Solebaystraat 2

1055 ZR Amsterdam

€ 1.050,- per maand

46 m2

Geen info

Bekijk dit pand