Omschrijving

Bouwkavel bedrijventerrein Slimwei Waardenburg

Bedrijventerrein Slimwei, in het hart van Nederland aan de Westzijde van de A2, biedt ondernemers alle kansen om groots te ondernemen. Naast de directe aansluiting op de A2, is vlakbij het snelwegknooppunt Deil waar de A2 snijdt met de A15. Deze strategische ligging maakt het bedrijventerrein een prima vestigingslocatie, dat goed bereikbaar is voor klanten, leveranciers en personeel.

Het zeer riante bouwkavel ligt op bedrijventerrein Slimwei direct aan een fraai aangelegde waterpartij en ook direct tegenover de op- en afrit van de A2. In de waterpartij staat een ca. 10 meter hoog kunstwerk van de bekende kunstenaar Ard Arma, dat de activiteiten symboliseert op Slimwei: handelen, geven en (onder)nemen. Het kavel ligt aan de Zandweistraat in Waardenburg. De locatie is uiteraard zichtbaar vanaf de op- en afrit van de A2.

In de directe omgeving zijn diverse bedrijfsgebouwen alsmede een vestiging van de McDonald’s. Tevens bevindt u zich te midden van gerenommeerde bedrijven zoals onder andere het Europese hoofdkantoor van Hitachi Transport Systems, Spooren bv Food Logistic Services Holland (logistiek van o.a. Autodrop, Fisherman’s Friend en Katja), NetSourcing (specialist in ICT dienstverlening voor de zorgsector), VDU Uitzendbureau, Van Wanrooij keukens en badkamers en BMW-dealer Bert Story.

Het perceel valt onder de bepalingen van het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Slimwei”, vastgesteld bij raadsbesluit op 18 december 2014, met als bestemming “bedrijven t/m categorie 4.1”. De maximale goot- of nokhoogte bedraagt 18 meter. Het maximale bebouwingspercentage is 70 %.

Bedrijventerrein Slimwei beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. Bedrijven kunnen tegen standaard tarieven aangesloten worden.

De koopprijs vrij op naam te vermeerderen met btw.

In de impressies bij de foto’s is de waterplas betrokken. Om verbouwing van de waterplas mogelijk te maken is wijziging van het bestemmingsplan noodzakelijk en dienen met de gemeente afspraken gemaakt te worden over verwerving van de eigendom dan wel vestiging van een opstalrecht. In het verleden heeft de gemeente kenbaar gemaakt daaraan medewerking te willen verlenen. Dienaangaande wordt derhalve een voorbehoud gemaakt.

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Beschikbaar

Overdracht

Vraagprijs
€ 776.175,- v.o.n.
Type aanvaarding
in overleg
BTW tarief
21%

Bouw

Hoofdfunctie
bouwgrond
Soort bouw
n.v.t.

Reageer


Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


BOG object

Uw naam*

Uw E-mail*

Uw telefoonnummer*

Uw Bericht*

Zakelijke Hypotheek / Vastgoedfinanciering regelen? Onder deze knop meer dan 60 financieringspartijen. Vind snel uit welke partij u het het beste aanbod doet.

Onze partner Credion zorgt jaarlijks voor de realisatie van vele honderden vastgoedfinancieringen en hypotheken bij ruim 60 financieringspartijen vanuit meer dan 40 lokale vestigingen. Credion maakt na een korte kosteloze inventarisatie samen met u een 100% sluitende financieringsaanvraag en zorgt dat uw hypotheek / vastgoedfinanciering zo snel en scherp mogelijk wordt gerealiseerd.


Ja, ik ontvang graag een financieringsadvies van Credion* Verplicht veldLocatie

Streetview

Reageer direct

* Verplicht veld

Door het formulier in te vullen gaat u akkoord met ons privacybeleid

Download brochure

* Verplicht veld

Liever persoonlijk contact?

Roy Daris

Vastgoedadviseur

roy-daris-img

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tot 17:00

Bedrijfspanden in de buurt

bedrijfsruimte

Garagepark Zaltbommel

5301 LW Zaltbommel

Prijs op aanvraag

24 m2

Geen info

Bekijk dit pand

bedrijfsruimte

De Aaldor 16D

4191 PC Geldermalsen

€ 950,- per maand

202 m2

Geen info

Bekijk dit pand

bedrijfsruimte

De Aaldor 16C

4191 PC Geldermalsen

€ 1.400,- per maand

268 m²

Geen info

Bekijk dit pand

winkelruimte

Kerkstraat 48

4191 AB Geldermalsen

€ 2.450,- per maand

149 m2

Geen info

Bekijk dit pand