De Veken 207c 8

1716 KJ, Opmeer

€ 750,- per maand

Omschrijving

Op industrieterrein De Veken in Opmeer staat momenteel een multifunctioneel bedrijfspand beschikbaar voor de verhuur. Het pand met kantoorruimte is gebouwd in 2009 en heeft een totale oppervlakte van circa 120 m². Kenmerkend voor dit industrieterrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de Provincialeweg N241 bevinden zich op steenworp afstand en zorgen voor een directe verbinding met de Rijksweg A7. Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf biedt het bedrijfspand qua omvang en indeling uitstekende perspectieven. Metrages (BVO) Begane grond: Bedrijfsruimte: circa 60 m² Eerste verdieping: Kantoorruimte: circa 60 m² Parkeren Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende parkeergelegenheid en tevens mogelijkheden voor laden- en lossen. Bij het object zijn 2 privéparkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving. Bestemming Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.2 van de 'staat van bedrijfsactiviteiten' toegestaan. Ook productie gebonden detailhandel is toegestaan (met...

Op industrieterrein De Veken in Opmeer staat momenteel een multifunctioneel bedrijfspand beschikbaar voor de verhuur. Het pand met kantoorruimte is gebouwd in 2009 en heeft een totale oppervlakte van circa 120 m².

Kenmerkend voor dit industrieterrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de Provincialeweg N241 bevinden zich op steenworp afstand en zorgen voor een directe verbinding met de Rijksweg A7.

Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf biedt het bedrijfspand qua omvang en indeling uitstekende perspectieven.

Metrages (BVO)

Begane grond: Bedrijfsruimte: circa 60 m²
Eerste verdieping: Kantoorruimte: circa 60 m²

Parkeren

Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende parkeergelegenheid en tevens mogelijkheden voor laden- en lossen.

Bij het object zijn 2 privéparkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.2 van de ‘staat van bedrijfsactiviteiten’ toegestaan. Ook productie gebonden detailhandel is toegestaan (met uitzondering van detailhandel in voedings- en genotsmiddelen).

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

• Betonvloer
• Brandpreventiemiddelen
• Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
• Pantry
• Krachtstroom
• Overheaddeur
• TL-Verlichting
• Te openen ramen met ventilatierooster
• Vloerbelasting begane grond: circa. 1.500 kg/m²
• Vloerbelasting eerste verdieping: circa. 500 kg/m²
• Vrije hoogte begane grond: circa. 3,20 meter
• Vrije hoogte eerste verdieping: circa. 2,50 meter

Huurcondities

Huurprijs: € 750,- per maand excl. BTW
Huurtermijn: In overleg, minimaal 3 jaar
Aanvaarding: per 1 januari 2019
Opzegtermijn: 6 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtig bedrijfspand volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van De Veken 207 c8 in Opmeer aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Lees meer

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Beschikbaar

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte

Metrages

Bedrijfsruimte bedrijfshal opp.
60 m2
In units vanaf
Niet beschikbaar
Bedrijfsruimte kantoorruimte opp.
60 m2

Huur

Object prijs
€ 750,- per maand
Type aanvaarding
per datum

Algemeen

Voorzieningen
overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, pantry
Aantal parkeerplaatsen
2
Verdiepingen
1

Ligging

Liggingen
bedrijventerrein

Reageer


Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


BOG object

Uw naam*

Uw E-mail*

Uw telefoonnummer*

Uw Bericht*

Zakelijke Hypotheek / Vastgoedfinanciering regelen? Onder deze knop meer dan 60 financieringspartijen. Vind snel uit welke partij u het het beste aanbod doet.

Onze partner Credion zorgt jaarlijks voor de realisatie van vele honderden vastgoedfinancieringen en hypotheken bij ruim 60 financieringspartijen vanuit meer dan 40 lokale vestigingen. Credion maakt na een korte kosteloze inventarisatie samen met u een 100% sluitende financieringsaanvraag en zorgt dat uw hypotheek / vastgoedfinanciering zo snel en scherp mogelijk wordt gerealiseerd.


Ja, ik ontvang graag een financieringsadvies van Credion


[recaptcha]


* Verplicht veldLocatie

Streetview

Reageer op dit pand

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tot 17:00

Bel 085-0201028

Bedrijfspanden in de buurt