John F. Kennedylaan 19E

5555 XC, VALKENSWAARD

€ 1.150,- per maand

Omschrijving

Modern bedrijfspand met kantoorruimte beschikbaar op het kleinschalige bedrijventerrein de Schaapsloop in Valkenswaard. Het gebouw kenmerkt zich door een representatieve uitstraling en is een visitekaartje voor de gebruiker van deze unit. Metrages Bedrijfsruimte: circa. 193 m² inclusief circa. 33 m² entresolvloer Kantoorruimte: circa. 33 m² kantoorruimte Indeling De bedrijfsruimte beschikt over een elektrisch bedienbare overheaddeur, lichtstraat, 230V, alsmede krachtstroom aansluiting en een direct gestookte heater. De kantoorruimte is zeer transparant door het gebruik van grote glaspartijen, daarnaast wordt deze ruimte voorzien van een systeemplafond met TL-inbouwarmaturen, pantry met bovenkastjes, toilet, airco-installatie in combinatie met verwarming alsmede wandkabelgoten. De bedrijfsunit is onder andere te gebruiken als showroom, kantoor, hobbyruimte, opslagruimte en/of bedrijfsruimte. Deze ontwikkeling is met name geschikt voor ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Parkeren Op het volledig verharde buitenterrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is in de direct omgeving ruimschoots aanwezig. Bestemming Volgens...

Modern bedrijfspand met kantoorruimte beschikbaar op het kleinschalige bedrijventerrein de Schaapsloop in Valkenswaard. Het gebouw kenmerkt zich door een representatieve uitstraling en is een visitekaartje voor de gebruiker van deze unit.

Metrages

Bedrijfsruimte: circa. 193 m² inclusief circa. 33 m² entresolvloer
Kantoorruimte: circa. 33 m² kantoorruimte

Indeling

De bedrijfsruimte beschikt over een elektrisch bedienbare overheaddeur, lichtstraat, 230V, alsmede krachtstroom aansluiting en een direct gestookte heater. De kantoorruimte is zeer transparant door het gebruik van grote glaspartijen, daarnaast wordt deze ruimte voorzien van een systeemplafond met TL-inbouwarmaturen, pantry met bovenkastjes, toilet, airco-installatie in combinatie met verwarming alsmede wandkabelgoten. De bedrijfsunit is onder andere te gebruiken als showroom, kantoor, hobbyruimte, opslagruimte en/of bedrijfsruimte. Deze ontwikkeling is met name geschikt voor ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf.

Parkeren

Op het volledig verharde buitenterrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is in de direct omgeving ruimschoots aanwezig.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven toegestaan met activiteiten tot en met milieucategorie III. Detailhandel is niet toegestaan (behoudens vrijstelling). Als huurder bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Voorzieningen

Bedrijfsruimte:
• Monolithisch afgewerkte betonvloer
• Vloerbelasting circa. 1500 kg/m2;
• TL-opbouwverlichting;
• Lichtkoepel;
• Geïsoleerd dak;
• Elektrisch bedienbare overheaddeur;
• Diverse krachtstroomaansluitingen.

Entresolvloer:
• Bereikbaar middels stalen trap;
• Balustrade.

Kantoorruimte:

• Entreeportaal;
• Monolithisch afgewerkte betonvloer;
• Systeemplafond met inbouwverlichting;
• Airco-installatie in combinatie met verwarming;
• Toilet, volledig betegeld;
• Aluminium kozijnen voorzien van HR++ glas met draai- en kiepramen;
• Pantry met bovenkastjes;
• Eigen meters voor gas, water en elektra.

Ligging en Bereikbaarheid

Het bedrijfspand is gelegen aan de John F. Kennedylaan op het bedrijventerrein “De Schaapsloop I” te Valkenswaard. Op circa tien autominuten afstand zijn de aansluitingen op het autosnelwegennet A2 (Amsterdam – Maastricht) en A67 (Venlo – Turnhout) gelegen.

Huurcondities

Huurprijs: € 1.150,- per maand excl. BTW
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Servicekosten: Nader te bepalen
Opzegtermijn: 3 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Bovenstaande is onder finaal voorbehoud de eigenaar.

Lees meer

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemmingen
Kantoorruimte

Metrages

Bedrijfsruimte bedrijfshal opp.
193 m2
In units vanaf
Niet beschikbaar
Bedrijfsruimte kantoorruimte opp.
33 m2

Huur

Object prijs
€ 1.150,- per maand
Type aanvaarding
in overleg
BTW tarief
21%

Algemeen

Vrije hoogte
650
Vloerbelasting
1.500
Voorzieningen
Overheaddeuren
Bouwjaar periode
2001-
Verdiepingen
1

Ligging

Liggingen
Bedrijventerrein, Industrieterrein

Reageer


Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


BOG object

Uw naam*

Uw E-mail*

Uw telefoonnummer*

Uw Bericht*

Zakelijke Hypotheek / Vastgoedfinanciering regelen? Onder deze knop meer dan 60 financieringspartijen. Vind snel uit welke partij u het het beste aanbod doet.

Onze partner Credion zorgt jaarlijks voor de realisatie van vele honderden vastgoedfinancieringen en hypotheken bij ruim 60 financieringspartijen vanuit meer dan 40 lokale vestigingen. Credion maakt na een korte kosteloze inventarisatie samen met u een 100% sluitende financieringsaanvraag en zorgt dat uw hypotheek / vastgoedfinanciering zo snel en scherp mogelijk wordt gerealiseerd.


Ja, ik ontvang graag een financieringsadvies van Credion


[recaptcha]


* Verplicht veldLocatie

Streetview

Reageer op dit pand

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tot 17:00

Bel 085-0201028

Bedrijfspanden in de buurt