De Vest 1

5555 XL, Valkenswaard

€ 115,- per m2 p.j

Omschrijving

Zeer modern en opvallend kantoorruimte beschikbaar op het populaire bedrijventerrein De Schaapsloop I in Valkenswaard. De kantoorruimte van circa. 540 m2 is gelegen op de 2e verdieping van het kantoorpand aan de Vest in Valkenswaard. De kantoorruimte maakt deel uit van een groter gebouw met een moderne en professionele uitstraling. =============== Kantoorruimte: circa. 540 m2 (in units vanaf circa. 270 m2) Huurprijs: € 115,- per m2 per jaar excl. BTW Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorruimte ontvangen? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van De Vest 1 aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox. =============== Indeling 2e verdieping: De 2e verdieping is te bereiken middels een vaste trap en lift vanuit de centrale entree en bestaat uit meerdere kantoorruimten, grote kantoortuin, vergaderruimten, kantine met keukenblok, gescheiden dames en herentoilet, invalidentoilet en een groot dakterras. Parkeren Beschikking tot 10 parkeerplaatsen op het gezamenlijke parkeerterrein bij het kantoorgebouw. Indeling en opleveringsniveau Kantoorruimte • Systeemplafond met inbouwverlichting • Betonvloer met deels tapijtafwerking...

Zeer modern en opvallend kantoorruimte beschikbaar op het populaire bedrijventerrein De Schaapsloop I in Valkenswaard. De kantoorruimte van circa. 540 m2 is gelegen op de 2e verdieping van het kantoorpand aan de Vest in Valkenswaard. De kantoorruimte maakt deel uit van een groter gebouw met een moderne en professionele uitstraling.

===============
Kantoorruimte: circa. 540 m2 (in units vanaf circa. 270 m2)

Huurprijs: € 115,- per m2 per jaar excl. BTW

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorruimte ontvangen? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van De Vest 1 aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

===============
Indeling

2e verdieping:

De 2e verdieping is te bereiken middels een vaste trap en lift vanuit de centrale entree en bestaat uit meerdere kantoorruimten, grote kantoortuin, vergaderruimten, kantine met keukenblok, gescheiden dames en herentoilet, invalidentoilet en een groot dakterras.

Parkeren

Beschikking tot 10 parkeerplaatsen op het gezamenlijke parkeerterrein bij het kantoorgebouw.

Indeling en opleveringsniveau

Kantoorruimte

• Systeemplafond met inbouwverlichting
• Betonvloer met deels tapijtafwerking en deels laminaat
• Aluminiumkozijnen met isolerende dubbele beglazing
• Centrale entree met beveiligde toegangsdeur naar het trappenhuis.
• Garderobe
• Keukenblok voorzien koelkast, magnetron, spoelbak, vaatwasser, kookplaat en aftuiging
• Gescheiden dames en herentoilet met fontein en betegelde wanden en vloeren
• Invalidetoilet
• Airconditioning
• Mechanische ventilatiesysteem met verwarming
• Brandpreventiemiddelen
• Internet en telefonieaansluitingen
• Serverruimte met patchkast
• Dakterras

Ligging en Bereikbaarheid

Het kantoorpand is gelegen op bedrijventerrein De Schaapsloop I dat wordt gekenmerkt door haar functionaliteit en moderne uitstraling. Bovendien is het bedrijventerrein uitstekend bereikbaar vanwege de diverse uitvalswegen naar Eindhoven, omringende dorpskernen en de A2 (Maastricht – Amsterdam).

Huurcondities

Huurprijs: € 115,- per m2 per jaar excl. BTW
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Opzegtermijn: 6 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Online Bedrijfsmakelaar BV is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom dit zeer moderne en opvallende kantoorruimte is beschikbaar op het populaire bedrijventerrein De Schaapsloop I in Valkenswaard. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit prachtige kantoorpand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van De Vest 1 in Valkenswaard aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox.

Uiteraard kunt u ook direct contact met ons kantoor opnemen voor het inplannen van een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand

Lees meer

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Beschikbaar

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte

Metrages

kantoorruimte opp.
540 m2

Huur

Object prijs
€ 115,- per m2 p.j
Type aanvaarding
in overleg
BTW tarief
21%

Algemeen

Aantal parkeerplaatsen
10
Bouwjaar periode
2001-2010
Verdiepingen
1

Ligging

Liggingen
bedrijventerrein

Reageer


Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


BOG object

Uw naam*

Uw E-mail*

Uw telefoonnummer*

Uw Bericht*

Zakelijke Hypotheek / Vastgoedfinanciering regelen? Onder deze knop meer dan 60 financieringspartijen. Vind snel uit welke partij u het het beste aanbod doet.

Onze partner Credion zorgt jaarlijks voor de realisatie van vele honderden vastgoedfinancieringen en hypotheken bij ruim 60 financieringspartijen vanuit meer dan 40 lokale vestigingen. Credion maakt na een korte kosteloze inventarisatie samen met u een 100% sluitende financieringsaanvraag en zorgt dat uw hypotheek / vastgoedfinanciering zo snel en scherp mogelijk wordt gerealiseerd.


Ja, ik ontvang graag een financieringsadvies van Credion


[recaptcha]


* Verplicht veldLocatie

Streetview

Reageer op dit pand

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tot 17:00

Bel 085-0201028

Bedrijfspanden in de buurt