De Haak 6

5555 XK, Valkenswaard

€ 40.000,- per jaar

Omschrijving

Representatieve kantoorruimte beschikbaar aan de Haak 6 op bedrijventerrein de Schaapsloop te Valkenswaard nabij de op- en afritten van de A2 (Amsterdam – Maastricht), N69 (Valkenswaard – Neerpelt, België) en de diverse uitvalswegen naar de omliggende dorpskernen. De bedrijfsruimte maakt deel uit van een groter geheel (de Haak 4a en de Haak 6). =================== METRAGE - Kantoorruimte: circa. 525 m2 - In units mogelijk vanaf: circa. 48 m2 Huurprijs: € 40.000,- per jaar excl. BTW Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorruimte ontvangen? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van De Haak 6 in Valkenswaard aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox. =================== Optioneel: De mogelijkheid bestaat om de metrages te combineren met de bedrijfsruimte de Haak 4a en de Haak 6a. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar. Indeling en opleveringsniveau Vanwege het gebruik van twee verschillende kleuren glas en de vliesgevel heeft het kantoorgebouw een zeer moderne uitstraling. Het hoofdgebouw is vrij indeelbaar en is voorzien van een eigen ingang, betonvloer...

Representatieve kantoorruimte beschikbaar aan de Haak 6 op bedrijventerrein de Schaapsloop te Valkenswaard nabij de op- en afritten van de A2 (Amsterdam – Maastricht), N69 (Valkenswaard – Neerpelt, België) en de diverse uitvalswegen naar de omliggende dorpskernen. De bedrijfsruimte maakt deel uit van een groter geheel (de Haak 4a en de Haak 6).

===================

METRAGE

– Kantoorruimte: circa. 525 m2
– In units mogelijk vanaf: circa. 48 m2

Huurprijs: € 40.000,- per jaar excl. BTW

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorruimte ontvangen? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van De Haak 6 in Valkenswaard aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

===================

Optioneel:
De mogelijkheid bestaat om de metrages te combineren met de bedrijfsruimte de Haak 4a en de Haak 6a. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Indeling en opleveringsniveau
Vanwege het gebruik van twee verschillende kleuren glas en de vliesgevel heeft het kantoorgebouw een zeer moderne uitstraling. Het hoofdgebouw is vrij indeelbaar en is voorzien van een eigen ingang, betonvloer afgewerkt met tapijttegels, systeemplafonds met inbouwverlichting, stucwerkwanden, vloerverwarming, betegelde toiletten, alarminstallatie, brandpreventiemiddelen, pantry, airco en meerdere telefonie en internetaansluitingen.

Dit hoofdgebouw is ook in meerdere units vanaf 48 m2 beschikbaar. Vanwege de zes hoofdingangen wordt een zelfstandig karakter gecreëerd voor de verschillende units in een groter kantoorgebouw.

Huurcondities:
Huurprijs: € 40.000,- per jaar excl. BTW
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Servicekosten: Nader te bepalen.
Opzegtermijn: 6 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het
consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100)
gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Huurcontract: R.O.Z.-model afhankelijk van het daadwerkelijke gebruik.

Goedkeuring
Bovenstaande is onder finaal voorbehoud de eigenaar.

Ligging en bereikbaarheid
De kantoorruimte is gelegen op bedrijventerrein Schaapsloop te Valkenswaard. Het bedrijventerrein wordt gekenmerkt door haar variatie van lokale en nationaal bedrijven. Het pand is gelegen op enkele minuten rijafstand van de autosnelweg A2 (Maastricht – Amsterdam) en de N69 (Valkenswaard – Neerpelt, België)

Online Bedrijfsmakelaar BV is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees meer

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Beschikbaar

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Nevenbestemmingen
Bedrijfsruimte

Metrages

kantoorruimte opp.
525 m2

Huur

Object prijs
€ 40.000,- per jaar
Type aanvaarding
in overleg
BTW tarief
21%

Algemeen

Aantal parkeerplaatsen
0
Bouwjaar periode
1991-2000
Parkeerfaciliteiten
20
Verdiepingen
2

Ligging

Liggingen
bedrijventerrein

Reageer


Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


BOG object

Uw naam*

Uw E-mail*

Uw telefoonnummer*

Uw Bericht*

Zakelijke Hypotheek / Vastgoedfinanciering regelen? Onder deze knop meer dan 60 financieringspartijen. Vind snel uit welke partij u het het beste aanbod doet.

Onze partner Credion zorgt jaarlijks voor de realisatie van vele honderden vastgoedfinancieringen en hypotheken bij ruim 60 financieringspartijen vanuit meer dan 40 lokale vestigingen. Credion maakt na een korte kosteloze inventarisatie samen met u een 100% sluitende financieringsaanvraag en zorgt dat uw hypotheek / vastgoedfinanciering zo snel en scherp mogelijk wordt gerealiseerd.


Ja, ik ontvang graag een financieringsadvies van Credion


[recaptcha]


* Verplicht veldLocatie

Streetview

Reageer op dit pand

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tot 17:00

Bel 085-0201028

Bedrijfspanden in de buurt