De Haak 4A

5555 XK, Valkenswaard

€ 17.200,- per jaar

Omschrijving

Multifunctionele bedrijfsruimte beschikbaar aan de Haak 4a op bedrijventerrein de Schaapsloop te Valkenswaard nabij de op- en afritten van de A2 (Amsterdam – Maastricht), N69 (Valkenswaard – Neerpelt, België) en de diverse uitvalswegen naar de omliggende dorpskernen. De bedrijfsruimte maakt deel uit van een groter geheel (de Haak 6 en de Haak 6a). ==================== Metrage Bedrijfsruimte circa. 250 m2 Kantoorruimte circa. 70 m2 Huurprijs: € 17.200,- per jaar excl. BTW Wilt u alle beschikbare informatie over de bedrijfsruimte ontvangen? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van De Haak 4A aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox. ==================== Optioneel: De mogelijkheid bestaat om de metrages te combineren met de Haak 6 en de Haak 6a. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar. Indeling en opleveringsniveau De bedrijfshal is voorzien van een betonvloer, geïsoleerde spouwmuren, plat dak met bitumineuze dakbedekking, TL – verlichting, toiletruimte, kleedruimte, midden spanningsruimte waarin een trafo is geplaatst, hardhouten kozijnen met dubbele beglazing,...

Multifunctionele bedrijfsruimte beschikbaar aan de Haak 4a op bedrijventerrein de Schaapsloop te Valkenswaard nabij de op- en afritten van de A2 (Amsterdam – Maastricht), N69 (Valkenswaard – Neerpelt, België) en de diverse uitvalswegen naar de omliggende dorpskernen. De bedrijfsruimte maakt deel uit van een groter geheel (de Haak 6 en de Haak 6a).

====================

Metrage

Bedrijfsruimte circa. 250 m2
Kantoorruimte circa. 70 m2

Huurprijs: € 17.200,- per jaar excl. BTW

Wilt u alle beschikbare informatie over de bedrijfsruimte ontvangen? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van De Haak 4A aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Optioneel:
De mogelijkheid bestaat om de metrages te combineren met de Haak 6 en de Haak 6a. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Indeling en opleveringsniveau
De bedrijfshal is voorzien van een betonvloer, geïsoleerde spouwmuren, plat dak met bitumineuze dakbedekking, TL – verlichting, toiletruimte, kleedruimte, midden spanningsruimte waarin een trafo is geplaatst, hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, toegang via een loopdeur, overheaddeur met een hoogte van circa. 3 meter, brandpreventiemiddelen en een vrije hoogte van circa. 3.50 meter.

Het kantoorgebouw is verdeeld over twee verdiepingen en is eveneens voorzien van betonvloer afgewerkt met tapijttegels, systeemplafonds met inbouwverlichting, stucwerkwanden, vloerverwarming, betegelde toiletten, alarminstallatie, brandpreventiemiddelen, pantry en meerdere telefonie en internetaansluitingen.

Huurcondities:
Huurprijs: € 17.200,- per jaar excl. BTW
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Servicekosten: Nader te bepalen.
Opzegtermijn: 6 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Huurcontract: R.O.Z.-model afhankelijk van het daadwerkelijke gebruik.

Ligging en bereikbaarheid
De bedrijfsruimte is gelegen op bedrijventerrein Schaapsloop te Valkenswaard. Het bedrijventerrein wordt gekenmerkt door haar variatie van lokale en nationaal bedrijven. Het pand is gelegen op enkele minuten rijafstand van de autosnelweg A2 (Maastricht – Amsterdam) en de N69 (Valkenswaard – Neerpelt, België)

Goedkeuring: Bovenstaande is onder finaal voorbehoud de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de groots mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een multifunctionele bedrijfsruimte met volop mogelijkheden op een aantrekkelijke locatie . Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de bedrijfsruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van De Haak 4a in Eersel aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox.

Uiteraard kunt u ook direct contact met ons kantoor opnemen voor het inplannen van een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand

Lees meer

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Beschikbaar

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Nevenbestemmingen
Kantoorruimte

Metrages

Bedrijfsruimte bedrijfshal opp.
250 m2
In units vanaf
48 m2
Bedrijfsruimte kantoorruimte opp.
70 m2

Huur

Object prijs
€ 17.200,- per jaar
Type aanvaarding
in overleg
BTW tarief
21%

Algemeen

Vrije hoogte
350
Voorzieningen
overheaddeuren
Aantal parkeerplaatsen
0
Bouwjaar periode
1991-2000
Parkeerfaciliteiten
20
Verdiepingen
2

Ligging

Liggingen
bedrijventerrein

Reageer


Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


BOG object

Uw naam*

Uw E-mail*

Uw telefoonnummer*

Uw Bericht*

Zakelijke Hypotheek / Vastgoedfinanciering regelen? Onder deze knop meer dan 60 financieringspartijen. Vind snel uit welke partij u het het beste aanbod doet.

Onze partner Credion zorgt jaarlijks voor de realisatie van vele honderden vastgoedfinancieringen en hypotheken bij ruim 60 financieringspartijen vanuit meer dan 40 lokale vestigingen. Credion maakt na een korte kosteloze inventarisatie samen met u een 100% sluitende financieringsaanvraag en zorgt dat uw hypotheek / vastgoedfinanciering zo snel en scherp mogelijk wordt gerealiseerd.


Ja, ik ontvang graag een financieringsadvies van Credion


[recaptcha]


* Verplicht veldLocatie

Streetview

Reageer op dit pand

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tot 17:00

Bel 085-0201028

Bedrijfspanden in de buurt