Vosdonk 39K3

4879 NC, Etten-Leur

€ 875,- per maand

Omschrijving

Nette zelfstandige kantoor-/bedrijfsruimte, verdeeld over twee verdiepingen, gesitueerd in een representatief verzamelgebouw op een goede locatie nabij de afrit van de A58. Het pand is hoogwaardig afgewerkt en leent zich voor diverse soorten bedrijvigheid. Vosdonk-Zuid is uitstekend bereikbaar vanaf de A58 met een snelle verbinding naar Roosendaal / Bergen op Zoom en Breda. In de directe omgeving zijn overwegend handelsondernemingen gevestigd (bedrijfspanden gecombineerd met kantoor en showroom). Geheel turn key, incl. systeemplafond en lampen, voldoende stopcontacten, keuken met warm water, verwarming enz. OPPERVLAKTE In totaal wordt circa 120m² te huur aangeboden Vosdonk 39 K3 Vosdonk beschikt over ruim 20 parkeerplekken op eigen terrein, te gebruiken door alle eigenaren en bezoekers van de VvE. HUURPRIJS 1. Vosdonk 39 € 875,-- per maand, exclusief BTW. BETALING Per maand vooruit te voldoen. HUURTERMIJN In overleg. (opzegtermijn van 12 maanden). WAARBORGSOM/BANKGARANTIE Ter grootte van een 3 maanden inclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. INDEXERING Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het...

Nette zelfstandige kantoor-/bedrijfsruimte, verdeeld over twee verdiepingen, gesitueerd in een representatief verzamelgebouw op een goede locatie nabij de afrit van de A58. Het pand is hoogwaardig afgewerkt en leent zich voor diverse soorten bedrijvigheid.
Vosdonk-Zuid is uitstekend bereikbaar vanaf de A58 met een snelle verbinding naar Roosendaal / Bergen op Zoom en Breda. In de directe omgeving zijn overwegend handelsondernemingen gevestigd (bedrijfspanden gecombineerd met kantoor en showroom).

Geheel turn key, incl. systeemplafond en lampen, voldoende stopcontacten, keuken met warm water, verwarming enz.

OPPERVLAKTE
In totaal wordt circa 120m² te huur aangeboden

Vosdonk 39 K3

Vosdonk beschikt over ruim 20 parkeerplekken op eigen terrein, te gebruiken door alle eigenaren en bezoekers van de VvE.

HUURPRIJS
1. Vosdonk 39 € 875,– per maand, exclusief BTW.

BETALING
Per maand vooruit te voldoen.

HUURTERMIJN
In overleg. (opzegtermijn van 12 maanden).

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
Ter grootte van een 3 maanden inclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW.

INDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de
consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Aanvaarding:In overleg.

Omzetbelasting:
Alle in deze brochure vermelde bedragen zijn, tenzij uitdrukkelijk vermeld, exclusief omzetbelasting (BTW). Voorts is er in deze brochure uitgegaan dat de prestaties van de huurder voor meer dan 90% in de met BTW-belaste sfeer plaatsvinden.

AANVAARDING
In overleg is het pand beschikbaar.

OMZETBELASTING
Alle in deze brochure vermelde bedragen zijn, tenzij uitdrukkelijk vermeld, exclusief omzetbelasting (BTW). Voorts is er in deze brochure uitgegaan dat de prestaties van de huurder voor meer dan 90% in de met BTW-belaste sfeer plaatsvinden.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees meer

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Beschikbaar

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte

Metrages

Bedrijfsruimte bedrijfshal opp.
58 m2
In units vanaf
Niet beschikbaar
Bedrijfsruimte kantoorruimte opp.
58 m2

Huur

Object prijs
€ 875,- per maand
Type aanvaarding
in overleg

Algemeen

Vrije hoogte
680
Vloerbelasting
1.000
Voorzieningen
overheaddeuren, toilet
Aantal parkeerplaatsen
0
Verdiepingen
1

Ligging

Liggingen
bedrijventerrein

Reageer


Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


BOG object

Uw naam*

Uw E-mail*

Uw telefoonnummer*

Uw Bericht*

Zakelijke Hypotheek / Vastgoedfinanciering regelen? Onder deze knop meer dan 60 financieringspartijen. Vind snel uit welke partij u het het beste aanbod doet.

Onze partner Credion zorgt jaarlijks voor de realisatie van vele honderden vastgoedfinancieringen en hypotheken bij ruim 60 financieringspartijen vanuit meer dan 40 lokale vestigingen. Credion maakt na een korte kosteloze inventarisatie samen met u een 100% sluitende financieringsaanvraag en zorgt dat uw hypotheek / vastgoedfinanciering zo snel en scherp mogelijk wordt gerealiseerd.


Ja, ik ontvang graag een financieringsadvies van Credion


[recaptcha]


* Verplicht veldLocatie

Streetview

Reageer op dit pand

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tot 17:00

Bel 085-0201028

Bedrijfspanden in de buurt