SpatiumPark unit 1

5521 DX, Eersel

€ 250,- per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein Meerheide in Eersel het nieuwste park van Spatium Park met 37 kwalitatief hoogwaardige garageboxen gerealiseerd. Met deze units bieden we klussers, ondernemers, verzamelaars en iedereen die extra ruimte kan gebruiken alle mogelijkheden om zich verder te ontplooien in de Kempen. Door de goede bereikbaarheid naast de A67 heb je snel toegang tot je zeer goed beveiligde garage box. Ook kun je je zakelijk adres op het Spatium Park Eersel vestigen, zodat je je bedrijf niet op je privéadres hoeft te vestigen. Bij de boxen zijn gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen en stromend water aanwezig Algemeen: Unit 1: circa. 28 m2 € 250,- per maand exclusief BTW Ligging en bereikbaarheid: De units zijn gelegen op bedrijventerrein “Meerheide” te Eersel en zijn goed bereikbaar middels de diverse uitvalswegen naar de omliggende dorpskeren en de op- en afritten van de A67 (Eindhoven – Venlo) gelegen direct aan het bedrijventerrein. Vereniging van eigenaars: Het terrein en het gebouw van Spatium Park Eersel behoren tot een vereniging van eigenaars. Elk van de units is een afzonderlijk appartementsrecht. De omheining, de toegangspoort, het buitenterrein en de...

Op bedrijventerrein Meerheide in Eersel het nieuwste park van Spatium Park met 37 kwalitatief hoogwaardige garageboxen gerealiseerd. Met deze units bieden we klussers, ondernemers, verzamelaars en iedereen die extra ruimte kan gebruiken alle mogelijkheden om zich verder te ontplooien in de Kempen. Door de goede bereikbaarheid naast de A67 heb je snel toegang tot je zeer goed beveiligde garage box. Ook kun je je zakelijk adres op het Spatium Park Eersel vestigen, zodat je je bedrijf niet op je privéadres hoeft te vestigen. Bij de boxen zijn gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen en stromend water aanwezig

Algemeen:
Unit 1: circa. 28 m2 € 250,- per maand exclusief BTW

Ligging en bereikbaarheid:
De units zijn gelegen op bedrijventerrein “Meerheide” te Eersel en zijn goed bereikbaar middels de diverse uitvalswegen naar de omliggende dorpskeren en de op- en afritten van de A67 (Eindhoven – Venlo) gelegen direct aan het bedrijventerrein.

Vereniging van eigenaars:
Het terrein en het gebouw van Spatium Park Eersel behoren tot een vereniging van eigenaars. Elk van de units is een afzonderlijk appartementsrecht. De omheining, de toegangspoort, het buitenterrein en de
overige voorzieningen zijn gemeenschappelijk. Het voornaamste doel van de vereniging van eigenaars is de zorg voor het onderhoud van het gebouw en de gemeenschappelijke voorzieningen en het vaststellen en toezicht houden op de regels voor gebruik.

Voorzieningen:
In de centrale ruimte zijn toilet- en watervoorzieningen aanwezig. Tot de voorzieningen behoort ook de hiervoor beschreven beveiliging. De voorzieningen worden in stand gehouden door- en ten behoeve
van de eigenaren/gebruikers van de units.

Huurcondities:
Huurtermijn: In overleg.
Opzegtermijn: 3 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste presentaties)
voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees meer

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Beschikbaar

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte

Metrages

Bedrijfsruimte bedrijfshal opp.
28 m2
In units vanaf
Niet beschikbaar

Huur

Object prijs
€ 250,- per maand
Type aanvaarding
in overleg

Reageer


Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


BOG object

Uw naam*

Uw E-mail*

Uw telefoonnummer*

Uw Bericht*

Zakelijke Hypotheek / Vastgoedfinanciering regelen? Onder deze knop meer dan 60 financieringspartijen. Vind snel uit welke partij u het het beste aanbod doet.

Onze partner Credion zorgt jaarlijks voor de realisatie van vele honderden vastgoedfinancieringen en hypotheken bij ruim 60 financieringspartijen vanuit meer dan 40 lokale vestigingen. Credion maakt na een korte kosteloze inventarisatie samen met u een 100% sluitende financieringsaanvraag en zorgt dat uw hypotheek / vastgoedfinanciering zo snel en scherp mogelijk wordt gerealiseerd.


Ja, ik ontvang graag een financieringsadvies van Credion


[recaptcha]


* Verplicht veldLocatie

Streetview

Reageer op dit pand

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tot 17:00

Bel 085-0201028

Bedrijfspanden in de buurt