Pasteurlaan 1

4624 XK, Bergen Op Zoom

Prijs op aanvraag

Omschrijving

TE KOOP/ TE HUUR KANTOORGEBOUW PASTEURLAAN 1 – BERGEN OP ZOOM INLEIDING/VOORWOORD: Het object is gunstig gesitueerd op een goed bereikbare zichtlocatie direct aan de afslag met de A4 en nabij Ziekenhuis Bravis. Wij kunnen u namens eigenaar, deze zeer representatieve kantoorruimtes te huur, dan wel te koop aanbieden. Het gebouw is ontworpen met een dubbele ingangspartij en kan dus eenvoudig gesplitst worden voor meerdere huurpartijen en is dus eventueel ook te huur per bouwdeel. Het omvat totaal ca 580 m2 VVO kantoorruimtes, waarvan ca 350 m2 in het linker bouwdeel en ca. 230 m2 in het later aangebouwde rechter bouwdeel. Alle ruimtes zijn representatief ingericht en de kantoren afgewerkt met vloerbedekking. Het pand is voorzien van over een airco- en alarminstallatie. Het kantoorpand beschikt over een energielabel label C. Aanvullende maatregelen zoals LED verlichting en zonnepanelen worden overwogen, waarmee het label wellicht zelfs label A zal verkrijgen. INVESTERINGSHIGHLIGHTS: VASTGOEDPROJECT: Pasteurlaan 1 Bergen op Zoom OMSCHRIJVING: representatief kantoorgebouw KOOPSOM: € 695.000,= k.k. HUURPRIJS Linker Bouwdeel (350 m2 VVO) : € 2.900 per maand ex BTW...

TE KOOP/ TE HUUR
KANTOORGEBOUW PASTEURLAAN 1 – BERGEN OP ZOOM

INLEIDING/VOORWOORD:

Het object is gunstig gesitueerd op een goed bereikbare zichtlocatie direct aan de afslag met de A4 en nabij Ziekenhuis Bravis.
Wij kunnen u namens eigenaar, deze zeer representatieve kantoorruimtes te huur, dan wel te koop aanbieden.

Het gebouw is ontworpen met een dubbele ingangspartij en kan dus eenvoudig gesplitst worden voor meerdere huurpartijen en is dus eventueel ook te huur per bouwdeel.

Het omvat totaal ca 580 m2 VVO kantoorruimtes, waarvan ca 350 m2 in het linker bouwdeel en ca. 230 m2 in het later aangebouwde rechter bouwdeel.

Alle ruimtes zijn representatief ingericht en de kantoren afgewerkt met vloerbedekking. Het pand is voorzien van over een airco- en alarminstallatie.

Het kantoorpand beschikt over een energielabel label C. Aanvullende maatregelen zoals LED verlichting en zonnepanelen worden overwogen, waarmee het label wellicht zelfs label A zal verkrijgen.

INVESTERINGSHIGHLIGHTS:

VASTGOEDPROJECT: Pasteurlaan 1 Bergen op Zoom

OMSCHRIJVING: representatief kantoorgebouw

KOOPSOM: € 695.000,= k.k.

HUURPRIJS
Linker Bouwdeel (350 m2 VVO) : € 2.900 per maand ex BTW, Momenteel verhuurd aan Prisma Advocaten(**)
Rechter Bouwdeel(227 m2): huurprijs € 1.900 per maand ex BTW (*)

(*)in overleg vast te stellen afhankelijk van opleveringsniveau
(**) Het kantoorpand is eventueel ook geheel te huur (577 m2 VVO) voor een huurprijs van

Totaal: € 4.800,= per maand ex BTW

Tevens worden aan de huurder per maand servicekosten in rekening gebracht als voorschot op het verbuik van o.a. schoonmaakkosten buiten zoals beglazing, tuinonderhoud, afvalverwerking, onderhoud technische installaties, OZB gebruikersdeel, en klein onderhoud. De kosten worden geschat op basis van het huidige gebruik en gehuurde m2 VVO en bedragen € 2,50 per m2 exclusief BTW per jaar. Schoonmaakkosten inpandig van het gehuurde zijn voor rekening van huurder evenals de verbruikskosten voor o.a. verwarming, airco, gas, water, electra en internet. Ook de aanleg en het onderhoud van de beveiliging/alarminstallatie worden direct door de huurder betaald.

De huurpenningen en servicekosten worden bij vooruitbetaling per maand voldaan en eens per jaar geevalueerd en verrekend op basis van het werkelijke verbruik.

DE LOCATIE EN HAAR OMGEVING:
PROVINCIE: Noord Brabant
GEMEENTE: Bergen op Zoom
INWONERS AANTAL : 66.000
ADRES: Pasteurlaan 1, 4624XK te Bergen op Zoom
“ Het kantoorgebouw ligt direct bij de afslag met de snelweg A4 en is dus prima bereikbaar.

EIGENDOM EN KADASTRALE SITUATIE
GEMEENTE BERGEN OP ZOOM SECTIE D NUMMER 4946 en 4945
TOTAAL 800 m2 ca EIGENAAR Gzu Viragh Advocaat BV BERGEN OP ZOOM

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees meer

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Beschikbaar

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte

Metrages

kantoorruimte opp.
580 m2

Huur

Object prijs
Prijs op aanvraag
Type aanvaarding
in overleg

Koop

Object prijs
Prijs op aanvraag
Type aanvaarding
in overleg

Algemeen

Verdiepingen
1

Reageer


Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


BOG object

Uw naam*

Uw E-mail*

Uw telefoonnummer*

Uw Bericht*

Zakelijke Hypotheek / Vastgoedfinanciering regelen? Onder deze knop meer dan 60 financieringspartijen. Vind snel uit welke partij u het het beste aanbod doet.

Onze partner Credion zorgt jaarlijks voor de realisatie van vele honderden vastgoedfinancieringen en hypotheken bij ruim 60 financieringspartijen vanuit meer dan 40 lokale vestigingen. Credion maakt na een korte kosteloze inventarisatie samen met u een 100% sluitende financieringsaanvraag en zorgt dat uw hypotheek / vastgoedfinanciering zo snel en scherp mogelijk wordt gerealiseerd.


Ja, ik ontvang graag een financieringsadvies van Credion


[recaptcha]


* Verplicht veldLocatie

Streetview

Reageer op dit pand

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tot 17:00

Bel 085-0201028

Bedrijfspanden in de buurt