Venusstraat 15

4105 JH, Culemborg

€ 395,- per maand

Omschrijving

Is uw onderneming toe aan een nieuwe locatie? Het bedrijfsverzamelgebouw gelegen aan de Venusstraat in Culemborg biedt momenteel verschillende ruimtes aan voor de verhuur. Het kantoorpand biedt vele mogelijkheden voor u en uw onderneming. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op voor het inplannen van een bezichtiging. Beschikbare bedrijfsunits Kantoorruimte 1: circa 45 m² - € 725,- per maand excl. BTW Kantoorruimte 2: circa 21 m² - € 395,- per maand excl. BTW Kantoorruimte 3: circa 21 m² - € 395,- per maand excl. BTW Meeting room In overleg met de andere huurders, Realworld Systems en Spatial Eye, is de meeting room op de begane grond per dagdeel te huur. Optioneel Het is mogelijk om de ruimtes gemeubileerd te huren. Daarnaast is het ook mogelijk de laadpunten voor elektrische auto’s te gebruiken. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar Ligging en bereikbaarheid Het kantoorpand is gelegen op bedrijventerrein Pavijen in Culemborg. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van...

Is uw onderneming toe aan een nieuwe locatie? Het bedrijfsverzamelgebouw gelegen aan de Venusstraat in Culemborg biedt momenteel verschillende ruimtes aan voor de verhuur. Het kantoorpand biedt vele mogelijkheden voor u en uw onderneming.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op voor het inplannen van een bezichtiging.

Beschikbare bedrijfsunits

Kantoorruimte 1: circa 45 m² – € 725,- per maand excl. BTW

Kantoorruimte 2: circa 21 m² – € 395,- per maand excl. BTW

Kantoorruimte 3: circa 21 m² – € 395,- per maand excl. BTW

Meeting room

In overleg met de andere huurders, Realworld Systems en Spatial Eye, is de meeting room op de begane grond per dagdeel te huur.

Optioneel

Het is mogelijk om de ruimtes gemeubileerd te huren. Daarnaast is het ook mogelijk de laadpunten voor elektrische auto’s te gebruiken. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar

Ligging en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gelegen op bedrijventerrein Pavijen in Culemborg. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de Provincialeweg N320 bevinden zich op steenworp afstand en zorgen voor een directe verbinding met de Rijksweg A2. Ook middels openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 210 meter loopafstand

Parkeren

Bij het pand zijn voldoende privéparkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn dienstverlenende bedrijven toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau kantoorruimte

• Alarminstallatie
• Dubbele beglazing
• Garderobe
• Glasvezel
• Hardhouden kozijnen
• Inbouwverlichting
• Internet – en telefonieaansluiting
• Lift
• Luxaflex
• Mechanische ventilatie
• Serverruimte in overleg
• Stucwerkwanden
• Systeemplafond
• Te openen ramen
• Toiletruimte
• Topkoeling
• Vloerbedekking
• Wandradiatoren

Overige huurcondities

Huurtermijn: In overleg, minimaal 1 jaar.

Servicekosten: In overleg

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 3 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom prachtige bedrijfsunits volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de units? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Venusstraat 15 in Culemborg aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Lees meer

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Beschikbaar

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte

Metrages

kantoorruimte opp.
87 m2

Huur

Object prijs
€ 395,- per maand
Type aanvaarding
in overleg

Algemeen

Aantal parkeerplaatsen
0
Verdiepingen
1

Ligging

Liggingen
bedrijventerrein

Reageer


Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


BOG object

Uw naam*

Uw E-mail*

Uw telefoonnummer*

Uw Bericht*

Zakelijke Hypotheek / Vastgoedfinanciering regelen? Onder deze knop meer dan 60 financieringspartijen. Vind snel uit welke partij u het het beste aanbod doet.

Onze partner Credion zorgt jaarlijks voor de realisatie van vele honderden vastgoedfinancieringen en hypotheken bij ruim 60 financieringspartijen vanuit meer dan 40 lokale vestigingen. Credion maakt na een korte kosteloze inventarisatie samen met u een 100% sluitende financieringsaanvraag en zorgt dat uw hypotheek / vastgoedfinanciering zo snel en scherp mogelijk wordt gerealiseerd.


Ja, ik ontvang graag een financieringsadvies van Credion


[recaptcha]


* Verplicht veldLocatie

Streetview

Reageer op dit pand

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tot 17:00

Bel 085-0201028

Bedrijfspanden in de buurt