Kleine Oord 80

6811 HZ, Arnhem

€ 2.225,- per maand

Omschrijving

In het centrum van Arnhem staat er momenteel een winkel-horecapand te huur op een zeer gunstige locatie. Het heeft de gemeente nog moeite gekost om de zuidelijke binnenstad op te knappen en de verbinding tussen de binnenstad en de Rijn te verbeteren. Het gevolg hiervan is een levendige omgeving waarbij Kleine Oord 80 zich i.p.v. aan de rand van de oude binnenstad, nu midden in het centrum bevindt. Achter de moderne glazen pui op het zuiden (ideaal voor een zonnig terras) bevind zich een winkelruimte van 100 m2 voorzien van een systeemplafond. Kiest u er voor dit weg te halen dan verschijnt er een plafond op 4,5 meter hoogte. Het meest verrassende is de ruimte achter de winkel: werkplaats, keuken met entresol, kelder en een bijgebouw met verdieping, samen nog eens 135 m2 ! De achtertuin is 13 m diep. In de omgeving bevinden zich winkels, horeca, Focus Filmtheater en Rozet. De bereikbaarheid is uitstekend, zowel met openbaar vervoer als met de auto. De op- en afritten van de Rijkswegen A12 en de A50 bevinden zich op enkele minuten afstand en zorgen voor een directe verbinding met de Rijkswegen A348, A325 en de A15. Bestemming Binnen het pand zijn commerciele...

In het centrum van Arnhem staat er momenteel een winkel-horecapand te huur op een zeer gunstige locatie.

Het heeft de gemeente nog moeite gekost om de zuidelijke binnenstad op te knappen en de verbinding tussen de binnenstad en de Rijn te verbeteren.

Het gevolg hiervan is een levendige omgeving waarbij Kleine Oord 80 zich i.p.v. aan de rand van de oude binnenstad, nu midden in het centrum bevindt.

Achter de moderne glazen pui op het zuiden (ideaal voor een zonnig terras) bevind zich een winkelruimte van 100 m2 voorzien van een systeemplafond.

Kiest u er voor dit weg te halen dan verschijnt er een plafond op 4,5 meter hoogte.

Het meest verrassende is de ruimte achter de winkel: werkplaats, keuken met entresol, kelder en een bijgebouw met verdieping, samen nog eens 135 m2 !

De achtertuin is 13 m diep. In de omgeving bevinden zich winkels, horeca, Focus Filmtheater en Rozet. De bereikbaarheid is uitstekend, zowel met openbaar vervoer als met de auto.

De op- en afritten van de Rijkswegen A12 en de A50 bevinden zich op enkele minuten afstand en zorgen voor een directe verbinding met de Rijkswegen A348, A325 en de A15.

Bestemming

Binnen het pand zijn commerciele activiteiten toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau commerciële ruimte

• Airconditioning
• Alarminstallatie
• Betonvloer
• Entresol
• Pantry
• Stucwerkwanden
• Systeemplafond met inbouwverlichting
• TL-Verlichting
• Toiletruimte
• Wandradiatoren

Huurcondities

Huurprijs: € 2.225,- per maand excl. BTW
Huurtermijn: In overleg, het betreft hier een onderhuur of indeplaatsstelling.
Servicekosten: € 30,- per maand excl. BTW
Aanvaarding: Per direct
Opzegtermijn: 12 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van twee maanden huur.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtig winkel-horecapand volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Kleine Oord 80, Arnhem aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Lees meer

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Beschikbaar

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte

Metrages

Winkelruimte opp.
135 m2
Verkoop vloeroppervlakte
135 m2

Huur

Object prijs
€ 2.225,- per maand
Type aanvaarding
direct

Algemeen

Frontbreedte
600
Aantal parkeerplaatsen
0
Bouwjaar periode
-1906
Verdiepingen
1

Ligging

Liggingen
winkelgebied stadscentrum

Reageer


Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


BOG object

Uw naam*

Uw E-mail*

Uw telefoonnummer*

Uw Bericht*

Zakelijke Hypotheek / Vastgoedfinanciering regelen? Onder deze knop meer dan 60 financieringspartijen. Vind snel uit welke partij u het het beste aanbod doet.

Onze partner Credion zorgt jaarlijks voor de realisatie van vele honderden vastgoedfinancieringen en hypotheken bij ruim 60 financieringspartijen vanuit meer dan 40 lokale vestigingen. Credion maakt na een korte kosteloze inventarisatie samen met u een 100% sluitende financieringsaanvraag en zorgt dat uw hypotheek / vastgoedfinanciering zo snel en scherp mogelijk wordt gerealiseerd.


Ja, ik ontvang graag een financieringsadvies van Credion


[recaptcha]


* Verplicht veldLocatie

Streetview

Reageer op dit pand

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tot 17:00

Bel 085-0201028

Bedrijfspanden in de buurt